Forslag til nye love/vedtægter for Rottweiler Klubben Danmark.
Som beskrevet i HB' s hjørne i bladet kommer her kommer her 1. udgave af et nyt sæt love/vedtægter for klubben. Formålet har været forenkling og modernisering.
Forslaget vil blive behandlet på klubbens fællesmøde. Men alle er velkommen til at sende kommentarere til HB. Vi forventer at bruge 1. kvartal på dialog og forbedring - og før sommerferien at få det behandlet på en ekstraordinær generalforsamling. God fornøjelse.            Forslaget kan ses her.

INDBYDELSE TIL RKD 2. VM UDTAGELSE. LØRDAG DEN 28. MARTS 2020 - SE HER

STEMMESEDLER TIL KLUBBENS GENERALFORSAMLING.
De stemmesedler som er i det seneste blad har desværre en forkert indsendelsesdato. Det vil vi prøve at få rettet i bladet. Brug derfor den stemmeseddel som du kan printe her fra hjemmesiden.   SE OG PRINT

Indkaldelse til kreds generalforsamling
Kreds 24 - Randers
 Rottweilerklub

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i kreds 24, Randers Rottweilerklub: Mandag d. 2. marts 2020 kl. 19.00 i klubhuset: Bøgelundsvej 26, 8640 Randers SV.

Eventuelle forslag skal være formanden i hænde senest d. 1. februar 2020. Dagsorden i henhold til vedtægterne.  mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med venlig hilsen 

Karin Friis Mikkelsen. Formand, Randers Rottweilerklub
(Kom desværre ikke med i december blad - derfor denne meddelelse - HB.)


Vil du være mentalbeskriver??

Så er det nu! Dansk Kennel Klub uddanner mentalbeskrivere til efteråret 2019 og i foråret 2020. LÆS MERE HER. Du kan kontakte Carsten Henriksen.

REGNSKAB 2018
, se her

Se billede af klubbens udvalgsstruktur - LINK    

Klik her for: Avlsrestriktion og avlsanbefalinger for Rottweilere. Det kan også findes på DKK's hjemmeside         

Klik her for at følge med på IFR's hjemmeside - IFR's hjemmeside


         

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark