UHM  (Mentalbeskrivelse) og AK (udvidet Mentalbeskrivelse) 2017

Samlet arrangementsoversigt  KLIK HER  - se også DKK hundeweb.

TILMELDING KAN ALENE SKE TIL:

Kirsten Lillelund - 29412329     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Når Kirsten Lillelund har modtaget din henvendelse, sender hun dig en pdf-formular, du skal udfylde og returnere sammen med en kopi af kvittering for bankoverførsel af deltagergebyret. Kontonummeret står på formularen. 

Tilmeldingen er først gyldig, når Kirsten Lillelund har modtaget formularen og kvitteringen. Senest 30 dage inden arrangementet finder sted.

 

Der er kun plads til 7 AK-hunde på én dag. De 7 pladser på dagen går til de 7 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet.

 

Der er kun plads til 10 UHM-hunde på én dag. De 10 pladser på dagen går til de 10 først tilmeldte hunde efter "Først til mølle"-princippet. Alle racer med ønskeprofil er velkomne, men medlemmer af Rottweilerklubben Danmark har dog fortrinsret, hvis de sikrer sig en gyldig tilmelding senest 30 dage inden arrangementet.  

Tilmelding er bindende. Betalingen returneres ikke ved afbud senere end 30 dage inden arrangementet uanset årsag. Forhindres hunden i at stille, kan en anden hund stilles i stedet efter forudgående aftale  

Prisen for AK er kr. 800.- Beløbet dækker både mentaltesten og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen. 

Prisen for UHM er kr. 500.- Beløbet dækker både mentalbeskrivelsen og eksteriørbeskrivelsen, men ikke evt. forplejning i løbet af dagen.

 AVLSGODKENDELSE / AVLRESTIKTIONER:

Se Rottweiler Klubbens avlsgodkendelses reglement - KLIK HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark