Et kursus for hundefører og figuranter

 

Gruppe C behøver ikke at gå i stå, fordi figuranten ikke møder, eller foreningen ikke har en fast figurant.


Kurset henvender sig til hundefører, som træner mod IPO-prøverne og som ønsker redskaber til indlæringen af lydigheden i gruppe C. Hundeførerne vil lære, hvordan øvelserne i gruppe C kan opdeles i passende momenter eller deløvelser, og hvordan de enkelte deløvelser skal indlæres. Deltagerne vil endvidere lære, hvordan belønningen kan ske via bidestyr og lære om de elementære regler forbundet hermed.

 

Det forventes ikke, at hundeførerne har figuranterfaring, tværtimod er hensigten med kurset, at hundeførere uden denne erfaring kan gå sammen to og to og indlære den ofte svære og forsømte lydighed i denne del af vores program. En væsentlig fordel ved denne løsning er, at den sparsomme tid med den ”rigtige” figurant kan koncentreres omkring det ”rigtige” figurantarbejde – bid og greb.



Instruktør på kurset: Michael Warburg

Hundeejer gennem 25 år, Schæfer, Labrador, Golden retriever, Rottweiler.

De sidste 10 år, har jeg trænet konkurrence hunde på top plan, inden for IPO og sporhunde sport. 4 gange VM deltager, 3 gange DM vinder, vinder af store internationale konkurrencer.
Instruktør i RKD hvor jeg afholder kurser for hundefører og instruktører. Jeg anvender selv klikker i min træning, men kan selvfølgelig også træne uden, hvis dette ønskes. Min træning tager udgangspunkt i den enkelte hund og hundeejers ønsker og behov.

 

 

Dato: Lørdag den 29. marts 2014

Sted: Frederiksholm Rottweilerklub

 

 

Pris

  • kr. 400,- for deltagelse med hund
  • kr. 300,- for deltagelse uden hund

 

Tilmelding

Kontakt Uddannelsesudvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

HENT KURSUSOPSLAG

© 2013 Rottweiler Klubben Danmark